Ons doel is om iedereen te voorzien van duurzame, multi-inzetbaar en toekomstbestendige stedelijke mobiliteitsoplossingen.

0
gedreven medewerkers
0
elektrische voertuigen
0
batterijpakketten
0
emissie

Eind 2022 hebben we de nieuwe Silence-fabriek in El Prat de Llobregat (Barcelona) in gebruik genomen, waarmee we onze jaarlijkse productiecapaciteit hebben verhoogd naar 100.000 elektrische voertuigen en 150.000 batterijpakketten. Het productieproces omvat zowel de assemblage van de elektrische voertuigen van Silence als de productie van batterijen. De kwaliteit van alle Silence producten wordt gewaarborgd door een team van getrainde professionals en state-of-the-art robotica.

Silence België

Silence is sinds 2019 aanwezig op de Belux markt en met de komst van nieuwe producten is het merk nu klaar voor een stevige groeispurt. Daarom is Silence een partnership aangegaan met één van de grootste mobiliteitsspelers wereldwijd. Astara is een mobiliteitsprovider die wereldwijd actief is en vooral ook op de Belux markt sterk verankerd is. Samen met Astara zal Silence verder groeien met urban stores in Brussel, Knokke en weldra ook in Antwerpen. Ook andere steden zullen later nog Silence verkoop- en servicepunten verwelkomen.

Silence scooters & nanocars

Ontdek het Silence-model dat het beste past bij uw voorkeuren en eisen.