100% duurzaam. 100% Silence.

Over ons uniek Power Battery Pack

Vlot verwisselbaar

De elektrische scooters en nanocars zijn uitgerust met een verwisselbare batterij. Dankzij een innovatief systeem kan de batterij in een handomdraai verwijderd worden.

Eenvoudig en snel opladen

De batterij van onze elektrische scooters of nanocars kan eenvoudig thuis worden opgeladen in het stopcontact. Een volledige laadbeurt duurt 7-9 uur.

In Spanje kunnen gebruikers terecht in Silence laadstations om lege batterijen in te wisselen voor volle batterijen. Binnenkort zullen die laadstations ook in België verschijnen.

Silence battery

Mobiele energie

De batterij is uitgerust met een handvat en wielen. Op die manier kan de batterij gemakkelijk vervoerd worden, zoals een trolley. Dat systeem – door Silence gepatenteerd op Europees niveau – maakt de scooters en nanocars uniek en uitermate gebruiksvriendelijk.

Te gebruiken als oplader, thuis én onderweg

Met de batterij van hun Silence-voertuig hebben gebruikers altijd een oplader voor hun laptop of smartphone bij de hand. Het enige wat ze moeten doen, is het Power Battery Pack aansluiten op de inverter. Dat maakt het mogelijk om andere toestellen op te laden, zoals een koffiemachine, haardroger of microgolfoven. Ideaal voor een kampeertrip of picknick in het park.

Geen laadpaal nodig

Dankzij de elektrische scooters en nanocars van Silence kunnen gebruikers elektrisch rijden, zonder afhankelijk te zijn van een laadpaal. Geen eindeloze zoektocht naar een laadpaal, maar een snelle oplaadbeurt thuis, op kantoor of ergens anders via een stopcontact.

Silence Nanocar

Volledig geconnecteerd

Dankzij de MySilence App ben je altijd verbonden met je Silence. Via de app kan je de parkeerplaats, het batterijniveau en het rijbereik op ieder moment checken. Daarnaast kan je je Silence ontgrendelen zonder sleutel en het alarm activeren op afstand.

Het comfort van Silence, voor iedereen!

Microsharing

Silence wilt iedereen laten meegenieten van het comfort van haar voertuigen. Daarom werken we aan een systeem om deelscooters ter beschikking te stellen. Via de Silence Connected App raadpleeg je de locatie van publieke Silence-voertuigen en kan je vervolgens gebruikmaken van een Silence in de buurt.

Naar aanleiding van een proeftraject zijn de deelscooters momenteel alleen nog maar te vinden in Brussel. Ons doel is om ze in een nabije toekomst in steeds meer steden te integreren.

2021-05-21 SILENCE S04 BCN-132 Red

“The sound of happy cities